Steun een goed doel
met jouw gsm

Jij kunt nu verandering teweeg brengen met jouw oude gsm. Via deze site kun je je telefoon verkopen èn een deel van het geld dat je voor je telefoon krijgt, schenken aan een goed doel.

Hoe steun je een goed doel met jouw gsm?

Klik op één van de logo’s om je telefoon(s) te verkopen. Bij stap 4 van het verkoopproces kun je aangeven hoeveel % van de waarde van de gsm je aan het goede doel wilt schenken. Dit is minimaal 10%, maar je mag natuurlijk ook meer doneren! Wil je liever anoniem doneren, stuur je telefoon(s) dan gratis naar het antwoordnummer:

VKJT/RECELL (+ naam van het goede doel)
Antwoordnummer 10101
2600 VB Delft

De goede doelen die jij kunt steunen:

HersenstichtingHersenstichting

Help Hersenstichting Nederland met het financieren van belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van hersenaandoeningen.
Lees meer over Hersenstichting en verkoop hier je telefoon(s)

Duchenne Parent ProjectDuchenne Parent Project

De doelstelling van het Duchenne Parent Project is het versnellen
van het onderzoek naar een genezing of behandeling voor Duchenne spierdystrofie en het geven van informatie aan iedereen die betrokken is bij Duchenne patiënten.
Lees meer over het Duchenne Parent Project en verkoop hier je telefoon(s)

SOS KinderdorpenSOS-Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zorgt er al 60 jaar voor dat kinderen die er alleen voor staan kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Met onze unieke gezinsgerichte aanpak krijgen ruim 340.000 kinderen in 132 landen verspreid over de hele wereld een solide basis om zich te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen.
Lees meer over SOS-Kinderdorpen en verkoop hier je telefoon(s)

WereldOudersWereldOuders

De rechten van het kind hoog in het vaandel, streeft WereldOuders naar een betere toekomst voor kansarme kinderen. WereldOuders heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren.
Lees meer over WereldOuders en verkoop hier je telefoon(s)

1W - Een wereld idee1We – Een wereld idee

1We - Een Wereld Idee ondersteunt kansarme mensen met eenvoudige tools en microkredieten om hun eigen leven op te bouwen. Dat doen we met verrassende ontwikkelingsprojecten in onder meer Bangladesh, Brazilië, India,
Sri Lanka en Moldavië.
Lees meer over 1We - Een wereld idee en verkoop hier je telefoon(s)

Apple iPhoneLGSamsungBlackberrySony EricssonMotorolaMicrosoftHTCNokiaHuaweiGoogleAcerSonyAlcatel
© Verkoopjetelefoon.nl 2018 - Onderdeel van ReCell bv Sitemap | Voorwaarden | Privacy Statement/cookiebeleid | Verzendinstructies | Contact