Dance4life op Wereld Aids Dag

Zaterdag 1 december, op Wereld Aids Dag, dansten duizenden jongeren in Ahoy Rotterdam tijdens de zesde editie van het dance4life event. Het event was de afsluiting van het scholenproject van dance4life, en was exclusief toegankelijk voor scholieren die in de afgelopen maanden in actie zijn gekomen voor een wereld zonder hiv en aids.

Circa 15.000 leerlingen van 25 middelbare scholen kwamen de afgelopen maanden in actie voor een wereld zonder hiv en aids, als onderdeel van het scholenprogramma van dance4life. De leerlingen organiseerden uiteenlopende geldinzamelingsacties. Daarnaast konden de jongeren ook mee doen aan een mobiele telefoon inzamelingsactie, die in samenwerking met Vodafone en ReCell liep. Met 25 ingezamelde mobiele telefoons had je een toegangsbewijs voor het dance4life event verdiend! In totaal hebben de jongeren met alle acties € 135.886 opgehaald. De opbrengst van de acties gaat naar een jongerenproject van STOP AIDS NOW! in Nigeria. STOP AIDS NOW! is partner van dance4life.

Apple iPhoneLGSamsungBlackberrySony EricssonMotorolaMicrosoftHTCNokiaHuaweiGoogleAcerSonyAlcatel
© Verkoopjetelefoon.nl 2018 - Onderdeel van ReCell bv Sitemap | Voorwaarden | Privacy Statement/cookiebeleid | Verzendinstructies | Contact